Johan Fält

Johan Fält

Försäljning

Johan är säljare och har lång erfarenhet av B2B försäljning. Han ansvarar för vår försäljning av nya förpackningsmaskiner från ULMAS sortiment av horisontella- och vertikala  flowpackmaskiner, trågförslutare och djupdragare samt övriga produkter och tjänster vi har i företaget.

Telefon + 46 707 25 28 13

Kenny Edin

Servicetekniker

Kenny är ansvarig för vår service ute hos kund. Han har många års erfarenhet som resande servicetekniker och har jobbat med de flesta maskintyper även om djupdragare är hans specialitet.

Roger Kalitta

Konstruktör

Roger är konstruktör och tekniskt ansvarig på Packdesign. Som konstruktör ritar och dokumenterar han alla nya format, verktyg , svetspackningar mm som tillverkas till våra kunder.

Roger har lång erfarenhet som konstruktör och tekniker på Multivac Sverige samt dokumenterade kunskaper i verktygstillverkning för bl a djupdragningsmaskiner.

Telefon: +46 (0) 703 63 88 83

Aril Isacson

Försäljning/Delägare

Aril har mångårig erfarenhet från förpackningsbranchen bl a som VD för Multivac Sverige och Norge under 20 år. Ett brett kontaktnät med internationella maskinleverantörer garanterar kunderna profesionell hjälp med val av förpackningsutrustning och funktionella förpackningar.

Magnus Jönsson

VD

Magnus är delägare och VD hos oss men arbetar till vardags på Bema Slip i Södra Sandby. Det är han som tillverkar det mesta av våra verktyg, svetsplattor mm.

Malin Kalitta

Kontorsansvarig

Malin är kontorsansvarig hos oss. Hon sköter all administration på företaget samt vår marknadsföring och våra projekt.