Packdesign har från 1/1 2024 fått förtroendet för hela agenturen för ULMA Packaging i Sverige!Det innebär att vi numera även tar hand om segmentet ”Produce” (Frukt och grönt).

Packdesign har sedan 2017 varit ULMA Packagings samarbetspartner i Sverige. Vi har sålt deras omfattande sortiment av förpackningsmaskiner, reservdelar samt utfört service inom alla segment utom Frukt och Grönt.
Från första januari i år så tar vi nu även hand om befintliga och nya kunder inom Frukt och Grönt. I och med det har vi även stärkt upp vår organisation med en säljare och en servicetekniker till.
Göran Jonsson, som många inom Frukt och Grönt redan känner har anslutit sig till teamet på Packdesign och kommer fortsätta ta hand om och förvalta sina relationer, främst inom det området. Göran nås som innan på goj@galex.se eller via telefon +46 70 55 81 555.
Vi har även anställt Filip Edin, en kille som jobbat extra hos oss på Packdesign i några år under tiden han utbildat sig men tar nu steget och jobbar tillsammans med oss på full tid.
Vi på Packdesign är glada och stolta över att få hela svenska agenturen av ULMA Packagings kvalitativa och omfattande maskinsortiment och ser fram emot 2024!

Vill du boka service till din maskin? Skicka mail på kontakt@packdesign.se eller ring 046-271 66 00.
Beställa reservdelar? Maila till reservdelar@packdesign.se eller ring oss!
Varmt välkommen att ta kontakt med oss!