Packdesign är på plats under IFFA mässan!

Under årets IFFA mässan har Packdesign AB två medarbetare på plats! Per Wallin och Aril Iscason finns hos ULMA Packaging i hall 11 i monter D81!

Ni är välkommen att boka möte med Per eller Aril på mässan så får ni en egen genomgång av alla nya maskintyper och förpackningslösningar som ULMA Packaging visar. Per når ni på per@packdesign.se eller 0707-25 28 13 eller Aril på Aril@packdesign.se  0705-474540.

Fokus under mässa är hållbarhet och ULMA presenterar  flera nya förpackningsapplikationer  som ex. LeafSkin. 

Leafskin är en av ULMAS mest hållbara förpackningslösningar med plastreducering på upp till 80%. Den är baserad på en 100% återvinningsbar kartong och resten av materialet är anpassat för att separeras.

Vad mer kan man se i ULMAS monter?

Det visas en rad nya förpackningslösningar och maskiner. För att nämna några nyheter så visas nya horisontella högkapacitetsmaskinen FM 405 utrustad för MAP som gör upp till 250 förpackningar i minuten. Traysealern/trågförslutaren TSA 1000 med applikationen Leafskin med ett integrerat automatiskt iläggningssystem är en annan innovation som visas i ULMAS monter. En ny modell av vertikala flow packmaskiner VTC 840 R, med roterande ”käksystem” som förenklar byten mellan olika påstyper. ”Allt i ett” maskinen TFS 200 MSV som hanterar Skin- MAP- och Vakuumförpackning i samma maskin med enkla byten. 

En film på en av ULMAS populäraste maskintyper just nu med tre applikationer i en maskin, Skin-MAP-Vakuum förpackning i samma maskin!

Behöver du entrébiljetter till mässan kontakta oss på kontakt@packdesign.se

Varmt välkommen att hälsa på Packdesign under IFFA mässan!